VOIP Toestel

Gigaset R630H Pro -

De Gigaset R630H Pro is een robuuste DECT handset welke stofbestendig en spatwaterdicht is.De Gigaset R630H Pro is bedoeld voor gebruik met de Gigaset Pro DECT systemen zoals de N510 IP Pro en het N720 multicell DECT systeem. Deze handset ondersteunt seamless handover en beschikt daarnaast over enkele unieke functies die niet terug te vinden zijn in de standaard gigaset handsets. Zo zit er in de Gigaset R630H Pro een speciaal menu dat het mogelijk maakt om een Gigaset T300 of T500 centrale te bedienen. Ook zit er een volume bediening aan de zijkant van het toestel en beschikt het apparaat over een zaklamp functie.

Deze DECT handset is voorzien van HDSP geluidskwaliteit die ervoor zorgt dat uw gesprekken altijd helder klinken.
De Gigaset R630H Pro is voorzien van een robuuste behuizing zodat hij tegen schokken en stoten kan. De IP65 normering waar de handset aan voldoet maakt hem stof- en spatwaterdicht. Dankzij deze eigenschappen is de handset perfect voor gebruik in een werkplaats of magazijn.
In de vergadermodus trilt de handset en knippert de LED tijdens inkomende gesprekken. Het display toont dan de naam van de beller terwijl de toetsen worden verlicht.
Aan de zijkant van het toestel zit een handige volumeregelaar zodat u tijdens het gesprek het volume kunt regelen. Indien u het volume wilt uitzetten, dan kan de Gigaset R630H Pro u ook met een optisch signaal en een trilsignaal waarschuwen bij binnenkomende oproepen.
U kunt tot 200 contacten opslaan in het geheugen.

Bij een volle accu heeft u een spreektijd tot wel 14 uur en kent de handset een stand-by tijd van 300 uur.

Eigenschappen Gigaset R630H Pro

  • 1.8" kleurendisplay
  • 2.5 mm headset aansluiting
  • Telefoonboek voor 200 nummers
  • Schok- en stofbestendig

Extra informatie

Libervoice biedt alle vrijheid van bellen.
4redenen-zekerheid
Vrijheid van keuze!

Op maat pakket
voor u samengesteld

4redenen-zekerheid
Vragen staat vrij!

Deskundige adviseurs
& 24/7 support

4redenen-zekerheid
Vrijheid en blijheid!

Service, kwaliteit &
persoonlijk aanpak

4redenen-zekerheid
Zorgenvrij!

Betrouwbaar
netwerk

De beste telefonie-ervaring, probeer het gratis uit! Bel mij voor de mogelijkheden.

Geavanceerde cookie instellingen

Libervoice maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Close
Instellingen