BVDSL / Bonded VDSL

BVDSL staat voor Bonded VDSL. Dit is een techniek waarbij er voor één internetverbinding gebruik wordt gemaakt van van twee internetlijnen. De twee lijnen worden gecombineerd tot één verbinding. Vandaar ook de naam Bonded. Door het verbinding van twee lijnen gaat de snelheid behoorlijk omhoog. Het voordeel van twee verbindingen en u betaalt er slechts voor 1.

Door de extra hoge snelheid van deze verbinding kunt u gemakkelijk meerdere werkzaamheden tegelijk verrichten over deze verbinding. Een BVDSL verbinding leent zich uitstekend voor telefonie en pc werkzaamheden. U kunt grotere bestanden zonder problemen up- en downloaden. Ook de telefoongesprekken verlopen zonder haperingen of storingen.

Het is een goed en voordeliger alternatief voor glasvezelverbindingen. In vergelijk met een glasvezelverbinding is BVDSL relatief goedkoop aan te leggen.

De maximaal te behalen snelheden zijn afhankelijk van de afstand tot de straatkast / wijkcentrale. Wij kijken graag vrijblijvend voor u na wat mogelijk is. Wij maken dan een opgave van de maximaal te behalen snelheden plus de daarbij behorende kosten.

Deze verbinding is de laatste stap onder een glasvezelverbinding. Lees hier meer over onze glasvezelverbindingen.

 

Wilt u weten wat het kost? Vraag gelijk een offerte aan! Offerte aanvragen

Zakelijk internet van Libervoice


Libervoice biedt alle vrijheid van bellen.
4redenen-zekerheid
Vrijheid van keuze!

Op maat pakket
voor u samengesteld

4redenen-zekerheid
Vragen staat vrij!

Deskundige adviseurs
& 24/7 support

4redenen-zekerheid
Vrijheid en blijheid!

Service, kwaliteit &
persoonlijk aanpak

4redenen-zekerheid
Zorgenvrij!

Betrouwbaar
netwerk

De beste telefonie-ervaring, probeer het gratis uit! Bel mij voor de mogelijkheden.
× Hoe kan ik je helpen?