Libervoice? Wie zijn wij?

Libervoice is een dochteronderneming van het al ruim 40 jaar bestaande telecombedrijf Atron Computers & Telecommunicatie B.V.

Met de komst van VoIP is er een aantal jaar geleden een geheel nieuwe markt ontstaan voor het bellen via het internet. Atron Computers & Telecommunicatie B.V. heeft hiervoor Libervoice opgericht om binnen een nieuwe onderneming deze nieuwe diensten onder eigen label aan te bieden.

Wij zijn een telefonie- en dataprovider, gericht op de zakelijke markt. De grote voordelen van kleinschaligheid zijn:

  • Wij weten exact wat uw behoeften als MKB’er zijn.
  • Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw business.
  • U bent bij ons absoluut geen nummer.

De kwaliteit van de VoIP telefonie die wij leveren is dezelfde als de grote aanbieders; de service die wij erbij kunnen bieden is daarentegen van een heel ander niveau.

Wij kennen geen lange wachttijden en wij zijn met de Service Level Agreement Business Pro ook 24/7 bereikbaar in het geval van storingen.

Libervoice kan u samen met Atron B.V. van dienst zijn op alle vlakken van telecommunicatie. Is het de moderne techniek van VoIP telefonie, een bestaande centrale of mobiele telefonie? Wij hebben alle kennis en ervaring in huis.

VoIP telefonie leveren wij onder ons eigen label. Voor mobiele telefonie zijn wij dealer van alle grote netwerken en daarnaast bieden wij ook mobiele telefonie aan onder eigen label “Liberfone”.  Wij kunnen u daarmee een compleet advies geven over wat in uw situatie het meest geschikte abonnement of netwerk is.

Libervoice is een familiebedrijf met als kernwaarden:
Trots, transparant, respectvol en doel- maar bovenal relatiegericht.

 

Libervoice biedt alle vrijheid van bellen.
4redenen-zekerheid
Vrijheid van keuze!

Op maat pakket
voor u samengesteld

4redenen-zekerheid
Vragen staat vrij!

Deskundige adviseurs
& 24/7 support

4redenen-zekerheid
Vrijheid en blijheid!

Service, kwaliteit &
persoonlijk aanpak

4redenen-zekerheid
Zorgenvrij!

Betrouwbaar
netwerk

ISDN STOPT! Wist u dat de ondersteuning van ISDN lijnen in 2019 gaat stoppen? Kosteloos overstappen? Bel mij voor de mogelijkheden.

Geavanceerde cookie instellingen

Libervoice maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Close
Instellingen