Vast-Mobiel integratie Xelion

Met de Vast-Mobiel integratie van Xelion beschikt u over een telefooncentrale die organisaties slimmer laat werken.

VoIP telefonie is niet meer weg te denken uit de zakelijke dienstverlening. Zeker nu KPN heeft aangegeven te stoppen met het ondersteunen van ISDN. Met VoIP telefonie heeft u lagere kosten enerzijds en veel meer mogelijkheden anderzijds. Xelion heeft er een sport van gemaakt altijd de beste te zijn in de zakelijke VoIP klasse. Met de vast-mobiel integratie Xelion maakt u gebruik een hypermoderne complete telefonieoplossing.

Vast-mobiel integratie Xelion

In tegenstelling tot onze Vast-Mobiel integratie Managed Voice maakt hij bij de Xelion oplossing niet uit bij welke mobiel provider u zit. Op het moment dat u middels VoIP gaat bellen via het Xelion platform kunt u dus ook gelijk op uw mobiele telefoon gebruik maken van de Xelion app.

Mobiele app Xelion

Het is al een tijd geleden dat we allemaal alleen nog vanuit kantoor werkten op een vaste pc en een vaste telefoon. De flexibele werkplek staat vaak centraal in de zakelijke markt. Evenals het werken vanuit huis en dan toch bereikbaar zijn onder uw vaste telefoonnummer of interne telefoonnummer. Uw vaste nummer en gekoppelde adresboek zijn overal voor handen. Bovendien is er op de app heel veel informatie beschikbaar. Zoals het kunnen bekijken of uw collega beschikbaar is, uw aanwezigheidsinformatie aanpassen, de routering van uw gesprekken instellen en het zoeken en aanpassingen maken in het centrale telefoonboek.

Een groot voordeel van de Xelion app is dat je geen 4G of WiFi verbinding nodig hebt om gebruik te kunnen maken van de app. Dankzij de technologie die Xelion gebruikt verlopen gesprekken via het GSM netwerk.

Met het gebruik van de app bent u beter bereikbaar. Als uw vaste nummer gebeld wordt, bereikt de beller altijd één van uw telefoons. Wordt zowel de vaste als mobiele telefoon niet opgenomen? Dan kunt u zelf instellen wat er met het gesprek gaat gebeuren. Dit kan zijn dat het gesprek doorgaat naar de voicemail.

Wilt u meer informatie over Xelion hosted telefonie? Klik dan hier.

Wilt u weten wat het kost? Vraag gelijk een offerte aan! Offerte aanvragen

Belangrijkste voordelen van Xelion

  • Onafhankelijk van mobiele netwerk
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Data over bereikbaarheid direct inzichtelijk
  • Overzichtelijke rapportages
  • Handige koppeling met adresboek
  • Zakelijk en privé gesprekken makkelijk te scheiden
  • Bereikbaarheid van uw bedrijf gaat vooruit
  • Vast bedrag per maand per gebruiker (excl. gesprekskosten)
Libervoice voordelen
Meer informatie

Voor een vrijblijvende demonstratie of meer informatie over de mogelijkheden van onze Xelion dienst neemt dan contact met ons.

Offerte of gelijk bestellen?

Wilt u aan de slag met Xelion? Vraag een offerte aan.

Libervoice biedt alle vrijheid van bellen.
4redenen-zekerheid
Vrijheid van keuze!

Op maat pakket
voor u samengesteld

4redenen-zekerheid
Vragen staat vrij!

Deskundige adviseurs
& 24/7 support

4redenen-zekerheid
Vrijheid en blijheid!

Service, kwaliteit &
persoonlijk aanpak

4redenen-zekerheid
Zorgenvrij!

Betrouwbaar
netwerk

De beste telefonie-ervaring, probeer het gratis uit! Bel mij voor de mogelijkheden.

Geavanceerde cookie instellingen

Libervoice maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Close
Instellingen