Vectoring VDSL

VVDSL of voluit Vectoring VDSL (Very High Bitrate Digital Subscriber Line).
VVDSL of Vectoring VDSL wordt geleverd vanuit een straatkast die door middel van glasfiber is verbonden met het internet.
Snelheden tot 100 MBit om 5 zijn haalbaar.

De nieuwe techniek “vectoring’ is een signaalversterkingstechniek die ervoor zorgt dat er minder ruis op de aderparen in de koperverbinding plaatsvindt. Door deze ruisonderdrukking kan de snelheid van de verbinding flink oplopen.

Er is standaard sprake van ruis tussen koperen aderparen. Deze ruis zorgt voor een verminderde internetsnelheid. Met Vectoring VDSL wordt deze ruis onderdrukt waardoor er via de verbinding meer internetsnelheid ontstaat. Let wel op dat er een modem benodigd is welke dit ondersteund.

Vectoring VDSL, pair bonding

Het is in een aantal gevallen zelfs mogelijk om snelheden van 200 Mbit te behalen. Dit komt doordat op sommige locaties een tweede koperkabel naar de locatie loopt. Voorheen werd dit gebruikt als back-up lijn voor het geval de eerste kabel kapot gaat. Tegenwoordig kan deze ook gekoppeld worden waardoor er een maximale snelheid van 200 Mbit te behalen valt. Het koppelen van deze kabels heet “pair bonding”.

Libervoice bekijkt graag aan de hand van uw specifieke situatie, wensen en locatie wat voor u de best mogelijke oplossing is.

 

Het complete pakket laten berekenen? Offerte aanvragen

Zakelijk internet van Libervoice


Libervoice biedt alle vrijheid van bellen.
4redenen-zekerheid
Vrijheid van keuze!

Op maat pakket
voor u samengesteld

4redenen-zekerheid
Vragen staat vrij!

Deskundige adviseurs
& 24/7 support

4redenen-zekerheid
Vrijheid en blijheid!

Service, kwaliteit &
persoonlijk aanpak

4redenen-zekerheid
Zorgenvrij!

Betrouwbaar
netwerk

De beste telefonie-ervaring, probeer het gratis uit! Bel mij voor de mogelijkheden.
× Hoe kan ik je helpen?