Managed Voice, de telefooncentrale in de Cloud

Ervaar de vrijheid van alles te kunnen maar niet altijd te moeten.

Managed Voice, de nieuwe manier van bellen. Dankzij de sterke opkomst van VoIP, het bellen via internet, hoeft u voortaan niet meer zelf te investeren in een telefooncentrale binnen uw bedrijf.
Tegen een vaste vergoeding per werkplek kunt u nu gebruik maken van een hypermoderne telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Deze hypermoderne centrale is redundant uitgevoerd. Libervoice vindt het belangrijk dat u te allen tijden bereikbaar bent. Door het redundant uitvoeren van ons VoIP-platform over maar liefst 4 datacenters kunnen wij 99% bereikbaarheid garanderen. Redundant houdt namelijk in, dat als één datacenter te kampen mocht krijgen met een storing, alle gesprekken automatisch via het volgende datacenter gerouteerd worden.

U heeft ook geen omkijken naar aanleg en onderhoud, daar zorgen wij voor! Onze engineers monitoren de servers 24/7 en kunnen daardoor adequaat optreden.

Wilt u weten wat het kost? Vraag gelijk een offerte aan! Offerte aanvragen

Kenmerken van Managed Voice

Opnemen van gesprekken

Voor een vast bedrag per maand kunt u opnamen doorzoeken, terugluisteren en indien gewenst downloaden naar uw computer.

Onbeperkt vast bellen

Belt u veel met uw vaste toestel? Dan is de module Managed Voice Unlimited wellicht iets voor u. Voor een vast bedrag per gebruiker per maand belt u onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland.

Operator Online

Alle slimme functies beheert u zelf simpel in onze online portal. Hierin regelt u zelf gemakkelijk doorschakelingen, tijdsconfiguratie en nog veel meer zaken. Ook heeft u real-time inzage in de gebelde en ontvangen gesprekken en kunt u de facturen bekijken.

Nieuwste faciliteiten

Met Managed Voice heeft u de zekerheid dat u altijd gebruik maakt van de nieuwste slimme functies en mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘Interactive Voice Respons’, wachtrijen en groepsextensies.

Voorloper op telecomgebied

U bechikt altijd over de nieuwste telecom- en ICT-faciliteiten. Vergelijk dit eens met de situatie waarin u zelf moet investeren in een nieuwe telefooncentrale. Als gevolg van de voortschrijding van de techniek loopt u in dat geval al snel achter de feiten aan.

Snel opschalen bij groei

De capaciteit van het netwerk waarvan wij gebruik maken is schaalbaar. Met Managed Voice kunnen wij u snel extra capaciteit bieden als u deze nodig heeft. Op tijdelijke basis of permanent.

Vestigingen verbinden

Als u meerdere vestigingen heeft, koppelt Managed Voice deze voor u slim aan elkaar. Er ontstaat vervolgens één telefonienetwerk, waardoor alle onderlinge gesprekken als intern verkeer gelden. Dit levert u op jaarbasis een meer dan interessante besparing op.

Overal en altijd bereikbaar

Managed Voice is ook erg aantrekkelijk als u veel werkt met telewerkers of als uw medewerkers vanuit verschillende locaties werken. Ongeacht de plek waar zij zich bevinden, zijn zij altijd op hetzelfde nummer bereikbaar.

Met managed voice altijd bereikbaar

Managed Voice blinkt op veel fronten uit. Op het gebied van betrouwbaarheid spant deze innovatieve telecomoplossing de kroon. Het is niet voor niets dat wij u een maximale beschikbaarheid kan bieden.

Belangrijkste voordelen van Managed Voice

  • Met Managed Voice overal bereikbaar ongeacht werkplek
  • Besparen op belkosten dankzij koppelen meerdere vestigingen
  • Snel opschalen bij groei dankzij flexibiliteit netwerk
  • Voorloper zijn op telecomgebied verstevigt uw imago
  • Altijd de nieuwste ultramoderne faciliteiten
  • Maximale betrouwbaarheid
  • Niet investeren, maar betalen per werkplek
Voordelen Managed Voice
U heeft het heft in eigen hand met Operator Online!Lees meer
Meer informatie

Voor een vrijblijvende demonstratie of meer informatie over de mogelijkheden van onze Managed Voice dienst neemt dan contact met ons.

Offerte of gelijk bestellen?

Wilt u aan de slag met Managed Voice? Vraag een offerte aan.

Libervoice biedt alle vrijheid van bellen.
4redenen-zekerheid
Vrijheid van keuze!

Op maat pakket
voor u samengesteld

4redenen-zekerheid
Vragen staat vrij!

Deskundige adviseurs
& 24/7 support

4redenen-zekerheid
Vrijheid en blijheid!

Service, kwaliteit &
persoonlijk aanpak

4redenen-zekerheid
Zorgenvrij!

Betrouwbaar
netwerk

De beste telefonie-ervaring, probeer het gratis uit! Bel mij voor de mogelijkheden.
× Hoe kan ik je helpen?