Xelion

Xelion is zakelijk telefoneren en communiceren op een ongelofelijk simpele en slimme manier.  Gebruikers beschikken over alle functionaliteiten die je van een hoogwaardige telefooncentrale mag verwachten. Met een app op de pc kan gezocht worden naar een contact, maar kunnen ook instellingen over de bereikbaarheid aangepast worden. Communicatie wordt veilig opgeslagen in de Xelion database, waarmee gesprekken kunnen worden teruggeluisterd. Gespreksnotities kunnen aan een telefoongesprek worden toegevoegd en informatie over gevoerde gesprekken kunnen gedeeld worden met collega’s.

Vast en mobiel komen samen
Tot voor kort waren vast en mobiel twee verschillende werelden. Inmiddels komen deze in snel tempo samen. Een gebruiker wil niet langer op verschillende toestellen via verschillende nummers bereikbaar zijn. Het Xelion VoIP systeem van Libervoice laat elke smartphone volledig integreren  met de VoIP telefooncentrale. Daarmee beschikt een gebruiker over minimaal de volgende functies: één zakelijk adresboek, een overzicht van beschikbaarheid van collega’s, bellen vanaf uw mobiele telefoon met uw zakelijke vaste telefoonnummer en eenvoudig scheiden van zakelijke en privé gesprekken.

Inzicht in de kosten
Ruim 20% van alle bedrijven heeft volgens onderzoek geen zicht op de telecomkosten. Vele providers proberen zo ondoorzichtig mogelijk te zijn, waardoor diensten soms goedkoper lijken dan ze zijn. U wordt verrast met extra kosten voor ‘onschuldige’ (en bij Libervoice standaard inbegrepen) maandelijkse kosten voor voicemail, wachtrijen, rapportages etc. Met name aanbiedingen van de grote providers zijn daardoor soms 35% hoger dan nodig.

Voor het overgrote deel van de ondernemingen in het MKB is en blijft telefonie de levensader met hun klanten. Een minder goede telefonische bereikbaarheid resulteert in een slechte reputatie of omzetvermindering. Kies een VoIP systeem dat daadwerkelijk álles biedt dat een modern systeem dient te bieden aan functies! Laat u niet afschepen met de opmerking dat zaken die u wenst niet mogelijk zijn, omdat zijn lastig zijn voor uw leverancier.

Wilt u weten wat het kost? Vraag gelijk een offerte aan! Offerte aanvragen

Kenmerken van Xelion

Nummer 1 in gebruikersgemak

Iedereen kan direct aan de slag.  Gebruikers ontdekken zelf steeds nieuwe functies en halen daarmee meer uit het platform.

Kennis en support dichtbij

Alle ontwikkeling vind plaats in Nederland. In dialoog met partners en gebruikers worden communicatie-oplossingen ontwikkelt die naadloos aansluiten op de wens van de MKB- organisaties.

Functioneel compleet

Het Xelion platform faciliteert standaard alle vormen van zakelijke communicatie. Extra functies zijn eenvoudig te activeren.

Grote flexibiliteit

De ontwikkelingen blijven razendsnel gaat, met Xelion maakt u altijd automatisch gebruikt van de nieuwste mogelijkheden.

Samenwerking verloopt efficienter

Meer dan een derde van de medewerkers werkt vanuit huis. Met de Xelion oplossing maakt het niet uit waar uw medewerker aan het werk is, zij zijn overal bereikbaar onder hetzelfde zakelijke nummer.

Medewerkers zijn beter bereikbaar

Een moderne VoIP oplossing verbetert de bereikbaarheid enorm, zowel vast als mobiel.

Belangrijkste voordelen van Xelion

 • Automatisch gespreksopname
 • Adresboek
 • Wachtrij
 • Dag- en nachtstand
 • Integratie met Outlook / CRM
 • Mobiele Xelion app
 • Beschikbaarheidsrapportages
 • Belgroepen
 • Wachtmuziek
 • Gespreksverlag
 • Presentielijst
 • Niet storen
 • Gesprekken meeluisteren
 • Nummerherkenning en routering
Libervoice voordelen
Vraag een demo aan om zelf Xelion te ervaren.Demo aanvragen
Meer informatie

Voor een vrijblijvende demonstratie of meer informatie over de mogelijkheden van onze Xelion dienst neemt dan contact met ons.

Offerte of gelijk bestellen?

Wilt u aan de slag met Xelion? Vraag een offerte aan.

Libervoice biedt alle vrijheid van bellen.
4redenen-zekerheid
Vrijheid van keuze!

Op maat pakket
voor u samengesteld

4redenen-zekerheid
Vragen staat vrij!

Deskundige adviseurs
& 24/7 support

4redenen-zekerheid
Vrijheid en blijheid!

Service, kwaliteit &
persoonlijk aanpak

4redenen-zekerheid
Zorgenvrij!

Betrouwbaar
netwerk

De beste telefonie-ervaring, probeer het gratis uit! Bel mij voor de mogelijkheden.
× Hoe kan ik je helpen?