Modem router
Draytek Vigor 2765

Draytek Vigor 2765 Annex-A -

De Draytek Vigor 2765 Annex-A is een analoge router welke geschikt is voor ADSL2+ en VDSL2. Deze modem/router beschikt over VDSL SuperVectoring waardoor hoge VDSL snelheden behaald kunnen worden tot wel 300 Mbps.

Hieronder een overzicht van de eigenschappen van de Draytek 2765:

Eigenschappen Draytek Vigor 2765 Annex-A

 • Geschikt voor analoge verbindingen VDSL2 en ADSL2+
 • Ondersteuning van VDSL2 35b SuperVectoring
 • 1x Gigabit WAN en 4x Gigabit LAN (1x WAN/LAN)
 • Load balancing met fail-over techniek
 • 2 USB-poorten
 • QoS en Bandbreedte management
 • 2 subnetten
 • Tot 2 IP sec VPN-tunnels en open VPN
 • Ingebouwde SPI firewall met Content Filtering

De Draytek Vigor 2765 is voorzien van 4 Gigabit LAN-poorten. U heeft de mogelijkheid een extra internetverbinding op de Draytek aan te sluiten en op deze manier te beschikken over een fail-over / back-up internetverbinding. U heeft dan wel een extra internetverbinding nodig, maar mocht de hoofdverbinding wegvallen dan schakelt de Draytek Vigor 2765 naar de back-up verbinding en komt u niet zonder internet te zitten.
Aan de achterzijde van de Draytek 2765 zitten twee USB 2.0 poorten waar u een 3G/4G USB-modem op kunt aansluiten voor eventueel een derde internetverbinding.

VPN  verbinding Draytek Vigor 2765 Annex-A

Vanaf een andere locatie inloggen op het netwerk waarop de Draytek 2765 is aangesloten? Dat is uiteraard mogelijk door middel van het opzetten van een VPN verbinding. Hiermee creëert u een veilige verbinding tussen uw locatie en de Draytek. Er kunnen twee personen tegelijk bij uw netwerkbestanden omdat de Draytek Vigor 2765 twee VPN tunnels ondersteunt.

QoS en Bandbreedte management

Als u via ons VoIP afneemt in combinatie met een internetverbinding dan loopt uw telefoonverkeer over deze internetverbinding. De Draytek Vigor 2765 zorgt er via Quality of Service (QoS) voor dat uw telefonieverkeer voorrang krijgt op ander internetverkeer op uw netwerk. Hierdoor verlopen de gesprekken altijd soepel verlopen. U heeft dan geen last van haperingen, een echo of het wegvallen van gesprekken.

De Draytek Vigor 2765 ondersteunt VDSL SuperVectoring 35b, ook wel Vplus genoemd. Door twee koperen aderparen te combineren zorgt deze technologie voor hogere snelheden en een groter frequentiebereik. Hierdoor zijn snelheden tot 300 Mbps downstream en 100 Mbps upstream mogelijk.

Draytek : Ingebouwde firewall

In de Draytek Vigor 2765 zit een ingebouwde firewall.  Wanneer een DoS aanval wordt gedetecteerd zal uw firewall automatisch het verkeer van de aanvaller blokkeren. Schadelijke data worden tijdig onderschept zodat zij geen kans krijgen uw pc/laptop binnen te dringen. Ook kunt u content filtering toepassen om schadelijke of aanstootgevende websites te blokkeren.

 

Eigenschappen Draytek Vigor 2765 Annex-A

 • Geschikt voor analoge ADSL2+ en VDSL2
 • 1x Gigabit WAN en 4x Gigabit LAN (1x WAN/LAN)
 • Ingebouwde SPI firewall met Content Filtering
 • 2 USB-poorten voor 3G/4G modem of USB-opslag

Extra informatie

Libervoice biedt alle vrijheid van bellen.
4redenen-zekerheid
Vrijheid van keuze!

Op maat pakket
voor u samengesteld

4redenen-zekerheid
Vragen staat vrij!

Deskundige adviseurs
& 24/7 support

4redenen-zekerheid
Vrijheid en blijheid!

Service, kwaliteit &
persoonlijk aanpak

4redenen-zekerheid
Zorgenvrij!

Betrouwbaar
netwerk

De beste telefonie-ervaring, probeer het gratis uit! Bel mij voor de mogelijkheden.
× Hoe kan ik je helpen?