Nieuwsbericht
16mei

Groot onderhoud internetverbindingen nacht 28 op 29 juni 2024

We willen u graag informeren over het geplande onderhoud aan ons internet platform, dat zal plaatsvinden in de nacht van vrijdag 28 juni op zaterdag 29 juni vanaf 0:00 uur. Dit reguliere onderhoud is bedoeld om de optimale prestaties, beveiliging en betrouwbaarheid van de service te garanderen. We verwachten een downtime van ongeveer 180 minuten op de volgende Breedband diensten, geleverd via de netwerken van KPN.

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van dit onderhoud. De dag en tijd is specifiek gekozen. Analyse van dataverkeer heeft aangetoond dat de belasting van het breedband netwerk op dit moment het laagst is.

 

Libervoice biedt alle vrijheid van bellen.
4redenen-zekerheid
Vrijheid van keuze!

Op maat pakket
voor u samengesteld

4redenen-zekerheid
Vragen staat vrij!

Deskundige adviseurs
& 24/7 support

4redenen-zekerheid
Vrijheid en blijheid!

Service, kwaliteit &
persoonlijk aanpak

4redenen-zekerheid
Zorgenvrij!

Betrouwbaar
netwerk

De beste telefonie-ervaring, probeer het gratis uit! Bel mij voor de mogelijkheden.
× Hoe kan ik je helpen?