Nieuwsbericht
KPN stopt met ISDN
02mrt

KPN stopt met ISDN

Uitfasering ISDN

KPN heeft aangekondigd te starten met de uitfasering ISDN. In dit nieuwsbericht gaan we daar verder op in.

KPN heeft 13 april aangekondigd over te gaan tot uitfasering van de bestaande enkelvoudige ISDN1, enkelvoudige- en meervoudige ISDN2 en meervoudige PSTN diensten met ingang van 1 september 2019. Voor ISDN 15/20/30 geldt dat KPN deze dienstverlening in ieder geval tot 1 januari 2021 blijft ondersteunen.

Dit is conform de contractuele afspraken die KPN heeft met Wholesale afnemers en uit het besluit Vaste Telefonie 2017 van de ACM.

Wat is het gevolg van de uitfasering ISDN voor U?

Wellicht bent u al overgestapt naar VoIP telefonie en denkt u dat dit niet voor u van toepassing is? Toch raden wij aan om uw facturen te controleren. Het zou zomaar kunnen dat u nog een ISDN lijn gebruikt voor bijvoorbeeld uw alarm, een faxmachine of een frankeermachine? Ook dan is het van belang dat u tijdig actie onderneemt om er voor zorg te dragen dat de apparaten/diensten tijdig omgezet worden.

Misschien maakt u nog volledig gebruik van ISDN? Dan is dit het moment om na te gaan denken over een overstap naar VoIP telefonie. U heeft nog even de tijd maar het is toch niet onverstandig om al informatie in te winnen zodat u tijdig alles omgezet heeft en niet zonder telefonie komt te zitten.

Klik hier voor meer informatie over onze VoIP Managed Voice diensten.

 

Libervoice biedt alle vrijheid van bellen.
4redenen-zekerheid
Vrijheid van keuze!

Op maat pakket
voor u samengesteld

4redenen-zekerheid
Vragen staat vrij!

Deskundige adviseurs
& 24/7 support

4redenen-zekerheid
Vrijheid en blijheid!

Service, kwaliteit &
persoonlijk aanpak

4redenen-zekerheid
Zorgenvrij!

Betrouwbaar
netwerk

ISDN STOPT! Wist u dat de ondersteuning van ISDN lijnen in 2019 gaat stoppen? Kosteloos overstappen? Bel mij voor de mogelijkheden.

Geavanceerde cookie instellingen

Libervoice maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring
Instellingen