Nieuwsbericht
20jul

Louche telefoonbedrijven?

Regelmatig ontvangen wij berichten dat bedrijven, met name het MKB benaderd wordt door dubieuze telefoonbedrijven.

Wat is er aan de hand?

Helaas zijn er inderdaad spelers in de telecommarkt die op frauduleuze wijze te werk gaan. Vaak doen deze bedrijven voor alsof ze onderdeel van KPN zijn en beloven hoge kortingen. Naar aanleiding van telefonisch contact, vaak met medewerkers die binnen het gebelde bedrijf niet eens de bevoegdheid hebben om telefoniezaken te regelen, worden contracten opgesteld. Contracten die niet eens telefonisch besproken zijn. Een willekeurig “ja” ergens uit het telefoongesprek wordt gebruikt als zijnde de “ja” op het contract. Deze louche bedrijven nemen vervolgens de telefoonlijnen over en als u niet betaald, sluiten ze de lijnen af. Met als gevolg dat uw bedrijf ook niet meer bereikbaar is.

Vaak is er een advocaat voor nodig en veel moeite om de nummers weer terug te krijgen bij de correcte aanbieder en weer bereikbaar te zijn.

Hoe kunt u dit voorkomen?

Daar is lastig antwoord op te geven. Als ze kwaad willen kunnen ze dat. Maar houd het gesprek kort of hang op.

Hoe werkt Libervoice?

Ook wij bellen. Net zoals ieder bedrijf willen ook wij graag nieuwe klanten verwelkomen. Echter wij hebben het niet over contracten en kortingen. Wij vragen slechts of u interesse heeft en zo ja, of wij een afspraak mogen maken of wat informatie toe mogen sturen.

Wij werken alleen op basis van getekende overeenkomsten. Deze dienen ondertekend te zijn door een tekeningsbevoegd persoon. Telefonische overeenkomsten worden bij Libervoice niet afgesloten! Mocht een bedrijf dit wel willen doen, wees dan op uw hoede en vraag altijd of zij dat eerst schriftelijk naar u toe willen zenden voordat u ja zegt.

 

Libervoice biedt alle vrijheid van bellen.
4redenen-zekerheid
Vrijheid van keuze!

Op maat pakket
voor u samengesteld

4redenen-zekerheid
Vragen staat vrij!

Deskundige adviseurs
& 24/7 support

4redenen-zekerheid
Vrijheid en blijheid!

Service, kwaliteit &
persoonlijk aanpak

4redenen-zekerheid
Zorgenvrij!

Betrouwbaar
netwerk

ISDN STOPT! Wist u dat de ondersteuning van ISDN lijnen in 2019 gaat stoppen? Kosteloos overstappen? Bel mij voor de mogelijkheden.

Geavanceerde cookie instellingen

Libervoice maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring
Instellingen