Zycoo

Zycoo

Atron B.V. importeur Zycoo

Atron B.V. (de oprichter van Libervoice B.V.) is een mooie samenwerking aangegaan met Zycoo.

Zycoo is een internationale onderneming gevestigd in China. Wij zijn er enorm trots op dat zij het vertrouwen in Atron hebben en vice versa hebben wij die in dit mooie Zycoo product! Onder de Naam Zycoo Nederland zullen wij de producten in Nederland gaan distribueren.

Maar wat is Zycoo?

Met Zycoo leveren wij IP toestellen en centrales van hoogwaardige kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Zycoo

Een mooi product is bijvoorbeeld de Coovox. KPN heeft aangegeven te stoppen met traditionele telefonie. Hiermee wordt u dus “verplicht” over te stappen op VoIP telefonie. Met VoIP telefonie belt u via de cloud, er is geen telefooncentrale op locatie meer nodig. Gaat u volledig over op VoIP dan betaalt u maandelijks per gebruiker een vast bedrag. U krijgt hiermee vele nieuwe mogelijkheden.

Maar wat als u al deze mogelijkheden eigenlijk niet nodig heeft? Of wilt u eigenlijk besparen op de maandelijkse telefoonkosten? Met de Coovox kan dit. U betaalt per gesprekslijn € 4,00. Hoe kan dit?  De Coovox is een soort mini IP telefooncentrale. U plaatst deze bij u op locatie binnen het bedrijf en gesprekken die u maakt of ontvangt worden middels deze centrale afgehandeld. De Coovox zorgt ervoor dat uw telefonie omgeving kan communiceren met het internet. U behoudt dan de functies die u al heeft en krijgt er zelfs een aantal bij met als bijkomend voordeel dat uw KPN traditionele lijnen dan overbodig zijn.

De ideale oplossing dus voor als KPN de stekker uit de ISDN lijnen trekt volgend jaar.

Voordelen:

  1. Aanzienlijke kostenbesparing op de maandelijkse vaste lasten
  2. Gesprekstarieven gaan omlaag
  3. Centrale op uw eigen locatie
  4. Behoud alle functies en krijgt er zelfs een aantal mogelijkheden bij

Atron is druk bezig met het opzetten van de website www.zycoo.nl. Momenteel is hier nog geen informatie op terug te vinden maar hier wordt hard aan gewerkt! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen!

 

Libervoice biedt alle vrijheid van bellen.
4redenen-zekerheid
Vrijheid van keuze!

Op maat pakket
voor u samengesteld

4redenen-zekerheid
Vragen staat vrij!

Deskundige adviseurs
& 24/7 support

4redenen-zekerheid
Vrijheid en blijheid!

Service, kwaliteit &
persoonlijk aanpak

4redenen-zekerheid
Zorgenvrij!

Betrouwbaar
netwerk

De beste telefonie-ervaring, probeer het gratis uit! Bel mij voor de mogelijkheden.