Voice Select

Voice Select, Analoge en ISDN lijnen zijn in twee onderdelen uit te splitsen:

Voordat wij hieronder het verschil uitleggen tussen de verschillende Voice Select mogelijkheden willen wij u er eerst graag op wijzen dat KPN stopt met ISDN in 2019. Voice Select is de andere naam voor ISDN. Als wij uw ISDN abonnement overzetten naar ons platform noemen wij het Voice Select. Omdat KPN met ISDN stopt bieden wij Voice Select dan ook niet meer actief aan. Wij kunnen wel nog overnemen van KPN, maar houdt ook dan in gedachten dat u binnenkort over dient te stappen op VoIP. Wij hebben hier diverse mooie mogelijkheden voor. Neemt u daarvoor contact met ons op op telefoonnummer 010-7600000 of lees hier meer.

W.L.R. Whole Line Rental voor Voice Select, Analoge en ISDN lijnen
Heeft u Voice Select, Analoge en ISDN lijnen bij andere aanbieders. Libervoice neemt uw huidige abonnement bij KPN over en laat deze dienst verder geheel intact. Het grote voordeel voor u is dat wij hetzelfde abonnement tegen lagere abonnements- en gesprekskosten kunnen aanbieden. Er verandert verder echt helemaal niets en u merkt ook niets van deze overstap, behalve dat u een lagere factuur van Libervoice ontvangt.

Whole Line Rental is ook uitermate geschikt als u wel overstapt op onze Managed Voice of Xelion diensten, maar bijvoorbeeld nog gebruik maakt van een analoog alarmsysteem, faxmachine, frankeermachine of betaalautomaat, die nog niet geschikt zijn voor het gebruik op het VoIP platform van Libervoice.

C.P.S. Carrier Pre Select
Bent u helemaal nog niet zover om over te stappen, maar wilt u wel alvast besparen op uw nationale- en internationale gesprekskosten? Dan is de Carrier Pre Select dienst van Libervoice voor u geschikt. Alles blijft bij het oude. Inkomende gesprekken verlopen gewoon via de KPN lijn zoals u gewend bent. Alleen de uitgaande gesprekken lopen, tegen lagere kosten, via Libervoice.

U betaalt hiervoor geen abonnementskosten.

Wilt u weten wat het kost? Vraag gelijk een offerte aan! Offerte aanvragen

Belangrijkste voordelen van Voice Select

  • Kostenbesparend
  • Geruisloze overgang
  • U krijgt toegang tot de portal van Libervoice waarmee, u realtime inzicht heeft in het verbruik.
  • Compatible met uw bestaande telefooncentrale en -lijn.
Libervoice voordelen
Meer informatie

Voor een vrijblijvende demonstratie of meer informatie over de mogelijkheden van onze Voice Select dienst neemt dan contact met ons.

Offerte of gelijk bestellen?

Wilt u aan de slag met Voice Select? Vraag een offerte aan.

Libervoice biedt alle vrijheid van bellen.
4redenen-zekerheid
Vrijheid van keuze!

Op maat pakket
voor u samengesteld

4redenen-zekerheid
Vragen staat vrij!

Deskundige adviseurs
& 24/7 support

4redenen-zekerheid
Vrijheid en blijheid!

Service, kwaliteit &
persoonlijk aanpak

4redenen-zekerheid
Zorgenvrij!

Betrouwbaar
netwerk

De beste telefonie-ervaring, probeer het gratis uit! Bel mij voor de mogelijkheden.
× Hoe kan ik je helpen?