Sip-trunking

Einde ISDN lijnen. De oplossing? Sip-trunking.

Waarom sip-trunking? KPN heeft aangekondigd te stoppen met de bestaande traditionele manier van telefoneren via ISDN. Binnen een duur van 2 jaar zullen alle ISDN lijnen komen te vervallen. Het is dus noodzakelijk dat u hier tijdig actie op onderneemt.

Het is natuurlijk een mogelijkheid om direct volledig over te stappen naar VoIP telefonie. U maakt dan gelijk gebruik van de modernste hardware en technologie. Maar wat als uw huidige telefooncentrale en toestellen nog prima werken? En vindt u het daarom zonde om te investeren in nieuwe hardware? Dan hebben wij de perfecte oplossing, genaamd sip trunking.

Wat is sip trunking?

Met sip trunking is het mogelijk om met uw bestaande telefooncentrale en toestellen toch al gebruik te maken van de vele functionaliteiten van VoIP telefonie. KPN laat u geen andere keuze dan te kiezen voor VoIP telefonie met het opheffen van alle ISDN verbindingen. Er zijn echter twee mogelijkheden, zoals hierboven al beschreven. Wij zullen eerst ingaan op sip-trunking.

Indien u zou kiezen voor sip-trunking, dan behoudt u de al aanwezige centrale en toestellen. Hiervoor is dus geen eenmalige investering nodig om over te stappen van ISDN op VoIP telefonie. Hoe werkt dit dan? Wij plaatsen een zogenaamde gateway bij u op locatie. Deze gateway zorgt ervoor dat uw bestaande telefonie omgeving via het internet kan communiceren met het VoIP platform. Er verandert aan uw telefonie omgeving verder niets. Wat wel verandert is uw telefoonrekening! Waar KPN een ISDN lijn biedt voor gemiddeld 25 euro per maand, kunnen wij dit voor een aanzienlijk lager bedrag. Heeft u bijvoorbeeld maar twee gelijktijdige gesprekskanalen nodig? Dan kunnen wij deze aanbieden voor € 8,00 per maand. De enige investering die u wel dient te doen, is de aanschaf van de gateway. Wij hebben hier ook huur mogelijkheden voor. Stel dat uw telefooncentrale het in de toekomst toch begeeft? Dan kunt u eenvoudig volledig overstappen op VoIP telefonie en nemen wij de gateway weer retour.

Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden. Wij adviseren u hier graag in.

Volledige overstap naar VoIP

Mocht u toch gelijk volledig over willen stappen naar VoIP omdat u toch al nadacht over het vervangen van uw hardware? Of omdat uw telefooncentrale al kuren begint te vertonen? Ook dan adviseren wij u graag geheel vrijblijvend. Met VoIP telefonie van Libervoice beschikt u over de modernste hardware en de meest innovatieve mogelijkheden.

Kijkt u hier voor de mogelijkheden van ons VoIP platform : Managed Voice

Belangrijke note! Maakt u gebruik van een frankeermachine, alarminstallatie, automatische deuropener etc welke via een analoge/ISDN verbinding lopen? Houdt u er dan rekening mee dat u tijdig nagaat of dit eenvoudig om te zetten is naar IP technologie of dat er zaken vervangen dienen te worden.

Wilt u weten wat het kost? Vraag gelijk een offerte aan! Offerte aanvragen

Belangrijkste voordelen van Sip trunking

  • U kunt overstappen naar VoIP maar nog wel gebruik blijven maken van uw aanwezige telefooncentrale en toestellen.
  • Voordeliger ten opzichte van uw huidige ISDN lijnen
  • Lagere gesprekstarieven
  • Mocht uw telefooncentrale het in de toekomst begeven? Dan stapt u met sip-trunking gemakkelijk over naar volledige VoIP telefonie
Libervoice voordelen
Meer informatie

Voor een vrijblijvende demonstratie of meer informatie over de mogelijkheden van onze Sip trunking dienst neemt dan contact met ons.

Offerte of gelijk bestellen?

Wilt u aan de slag met Sip trunking? Vraag een offerte aan.

Libervoice biedt alle vrijheid van bellen.
4redenen-zekerheid
Vrijheid van keuze!

Op maat pakket
voor u samengesteld

4redenen-zekerheid
Vragen staat vrij!

Deskundige adviseurs
& 24/7 support

4redenen-zekerheid
Vrijheid en blijheid!

Service, kwaliteit &
persoonlijk aanpak

4redenen-zekerheid
Zorgenvrij!

Betrouwbaar
netwerk

De beste telefonie-ervaring, probeer het gratis uit! Bel mij voor de mogelijkheden.
× Hoe kan ik je helpen?