Van ISDN naar VoIP

Overstappen van ISDN naar VoIP

Met ingang van september 2019 is de overstap van ISDN naar VoIP onvermijdelijk geworden. KPN stopt met de ondersteuning van deze telefoonlijnen. Maar wat nu? Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn verschillende mogelijkheden om de overstap van ISDN naar VoIP te maken:

Van ISDN naar VoIP -> Met behoud toestellen en telefooncentrale

Wellicht heeft u nog niet zo lang geleden nieuwe ISDN toestellen gekocht of is uw centrale nog vrij nieuw. Of misschien wilt u momenteel liever geen investering in het omzetten van uw telefonie omgeving doen? Er zijn diverse redenen mogelijk waarom u nog niet helemaal op VoIP telefonie over wilt stappen.

Een oplossing om uw huidige hardware te blijven gebruiken en niet direct een grote investering te hoeven doen in nieuwe VoIP toestellen is het plaatsen van een zogenaamde gateway. Met deze gateway wordt een internetverbinding gesimuleerd. Deze gateway wordt geplaatst tussen uw telefooncentrale en het internet en zorgt ervoor dat u toch via het internet kunt communiceren maar dan met uw huidige apparatuur.

Van ISDN naar VoIP -> Met aanschaf van nieuwe toestellen

Als u graag gebruik wilt maken van alle modernste mogelijkheden op het gebied van telefonie dan is een volledige overstap naar VoIP een goede keuze. Ook als uw telefooncentrale op zijn eind loopt of uw toestellen nodig toe zijn aan vervanging is het niet onverstandig gelijk de gehele overstap te maken.

U heeft een eenmalige investering in nieuwe toestellen, maar daar tegenover staat dat u geen kosten of onderhoud meer heeft aan uw, oudere, telefooncentrale. Onze telefooncentrale hangt in the cloud. En belangrijker, hij is redundant uitgevoerd wat eigenlijk wil zeggen dat mocht er met onze server iets aan de hand zijn dat alle gesprekken automatisch via een andere server verlopen. Met een overstap naar VoIP krijgt u toegang tot onze portal. In deze portal kunt u veel zaken zelf inregelen, denk hierbij aan het instellen van doorschakelingen, vakantieplanningen, antwoordapparaten etc etc.

Wij zetten graag de mogelijkheden en kosten voor u op een rijtje. Klik hiernaast op de button “Offerte aanvragen” en wij nemen contact met u op.

Wilt u weten wat het kost? Vraag gelijk een offerte aan! Offerte aanvragen

Belangrijkste voordelen van een overstap van ISDN naar VoIP

  • Geen telefooncentrale op locatie meer nodig
  • In veel gevallen voordeliger dan ISDN
  • U maakt gebruik van een hypermoderne telefooncentrale in de cloud
  • Mogelijkheid tot vast-mobiel integratie
Meer informatie

Voor een vrijblijvende demonstratie of meer informatie over de mogelijkheden van onze een overstap van ISDN naar VoIP dienst neemt dan contact met ons.

Offerte of gelijk bestellen?

Wilt u aan de slag met een overstap van ISDN naar VoIP? Vraag een offerte aan.

Libervoice biedt alle vrijheid van bellen.
4redenen-zekerheid
Vrijheid van keuze!

Op maat pakket
voor u samengesteld

4redenen-zekerheid
Vragen staat vrij!

Deskundige adviseurs
& 24/7 support

4redenen-zekerheid
Vrijheid en blijheid!

Service, kwaliteit &
persoonlijk aanpak

4redenen-zekerheid
Zorgenvrij!

Betrouwbaar
netwerk

De beste telefonie-ervaring, probeer het gratis uit! Bel mij voor de mogelijkheden.
× Hoe kan ik je helpen?