Nieuwsbericht
Onbeperkt bellen
17sep

Onbeperkt bellen binnen Nederland en de EU?

Heeft u maandelijks hoge gesprekskosten maar weet u liever van te voren waar u aan toe bent? Dan hebben wij voor u de module onbeperkt bellen. Deze is beschikbaar voor zowel binnen- als buiten Nederland. Met deze module koopt u uw gesprekskosten af. Dit met uitzondering van betaal- en servicenummers.

Wij kijken aan de hand van uw specificatie of het zinvol is. Soms wordt er veel meer ingebeld dan uitgebeld. Dan is er wel veel telefoonverkeer maar bij inkomende gesprekken heeft u geen kosten en is deze module uiteindelijk duurder dan de daadwerkelijke gesprekskosten. U kunt deze module namelijk alleen voor álle gebruikers afnemen. Dus de module is niet in alle gevallen voordeliger. Wij kijken dit graag voor u na.

Wilt u meer informatie over de kosten van deze module? Neem dan contact met ons op.

 

Libervoice biedt alle vrijheid van bellen.
4redenen-zekerheid
Vrijheid van keuze!

Op maat pakket
voor u samengesteld

4redenen-zekerheid
Vragen staat vrij!

Deskundige adviseurs
& 24/7 support

4redenen-zekerheid
Vrijheid en blijheid!

Service, kwaliteit &
persoonlijk aanpak

4redenen-zekerheid
Zorgenvrij!

Betrouwbaar
netwerk

De beste telefonie-ervaring, probeer het gratis uit! Bel mij voor de mogelijkheden.
× Hoe kan ik je helpen?